Dashuri Respekt

Dashuria dhe respekti ndaj personave në nevoj janë dy cilësi shumë të rëndësishme në jetë. Kur jemi të dashuruar dhe i respektojmë njerëzit në nevoj, ne shprehim një ndjenjë të thellë humanizmi dhe solidariteti. Kjo na bën të ndjehemi më të afërt me ata që vuajnë, dhe na jep një ndjenjë përgjegjësie për të ndihmuar atyre në mënyra të ndryshme.